Fruit op een stokje

Door  |  0 reacties

De zomerdagen zijn dit jaar helaas nog erg zeldzaam in Nederland. Maar als de zon schijnt en de mussen bijna van het dak afvallen, zijn de vriesvakken in de supermarkt zo leeg. We willen ijs!

fruit op een stokje, nice op een stokjeNice op een stokje speelt handig in op deze vraag. En dan ook nog eens heel verantwoord gezond. Gezonde ijsjes? Ja, het kan echt!

Nice op een stokje maakt van vers fruit, en soms ook kruiden en thee, originele, superlekkere ijsjes. Denk bijvoorbeeld aan een watermeloen-munt-ijsje of peer-sinaasappel-ijsje.

Helaas, je kunt Nice op een stokje nog niet overal verkrijgen. In Amsterdam zijn er flink wat verkooppunten en ook daarnaast timmeren ze flink aan de weg. Waar je ze zeker zult tegenkomen, is een van de vele festivals in ons land. Waar hun ijscaravan deze zomer staat, lees je op hun website.

Ga naar Nice op een stokje >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *