Creatief krijten op straat

Door  |  0 reacties

Kun jij je de tijd nog herinneren dat je op straat krijtte? Simpele tekeningen, een hinkspel of landje veroveren. Als het aan Ravensburger ligt wordt de straat de komende zomers echter versierd met de meest sierlijke krijttekeningen.

Mandela krijtspel: creatief krijtenRavensburger komt namelijk met een Mandela Krijtspel. Deze set, verkrijgbaar voor € 15,95, bestaat uit een sjabloon en 6 krijtjes. Aan de hand van het symbool kunnen kinderen – en doe gerust ook zelf mee – de mooiste krijttekeningen maken.

Niet alleen een verrijking van het straatbeeld, maar ook nog eens fijn dat kinderen weg zijn van de computer of tv. En wist je dat krijten – of eigenlijk tekenen in zijn algemeen – kinderen helpt bij het ontwikkelen van concentratie en fijne motoriek?

Dat is nog eens een verantwoord cadeautje voor een kinderpartijtje!

Bestel dit unieke krijtspel op Fonq.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *