Mr Mood

Door  |  0 reacties

Mr Mood; de app die je vertelt hoe leuk je lev

Ben je gelukkig? Moet je je leven drastisch veranderen? Gebruik Mr Mood elke dag en je komt er snel genoeg achter hoe leuk jouw leven echt is!

Vanmorgen kregen we een berichtje van een van onze bezoekers, Lianne: “Mr Mood, echt een app voor Like & Love (it!)”. Als Lianne het zegt, want dat doet ze vaker, kun je er donder op zeggen dat het ook echt Like & Love (it!)-proof is. We gingen dus meteen naar de app-store, om deze app met fris gele icoontje te downloaden.

“When I was 17, I read a quote that went something like: ‘If yoy live each day as if it was your last, someday you’ll most certainly be right’. It made an impression on me, and since then, for the past 33 years, I have looked in the mirror each morning and asked myself: ‘If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?’. And whenever the answer has been ‘No’ for too many days in a row, I know I need to change something.” – Steve Jobs

Een treffende quote van wijlen Steve Jobs. Het is de quote waarmee de bouwers van de app beginnen zodra je deze voor de eerste keer opent. Hun doel sluit aan bij de quote van Steve. Ze willen je helpen om er achter te komen of je gelukkig bent met je leven. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is elke dag aan te geven hoe jouw humeur is. Je kunt dan in een grafiekje jouw stemming van de afgelopen tijd bekeken en je komt snel tot de conclusie of je op de goede weg bent, of juist een verandering nodig hebt.

Bijhouden gaat op een simpele manier: je hebt vijf kleurrijke smileys om uit te kiezen. Deze geven elke dag jouw humeur weer. Je kunt er ook nog een aantekening bij schrijven, zodat je terug kunt zoeken wanneer je minder vrolijk bent en wanneer juist wel. Zo kom je er eenvoudig achter wat je moet doen om het blije-smiley-vakje terecht te komen.

Download deze app in de iTunes Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *