Gezichten tekenen

Door  |  0 reacties

Het is een utopie: nu alleen nog maar zon & droog weer. En dus moet je – als je kinderen hebt – genoeg anti-verveelspelletjes & -tips bij de hand hebben. Wat dacht je van deze kleurplaten? Leer je kinderen gezichten tekenen.

Op Dabbles & Babbles – het creatieve portal van de Canadese Jamey – vonden we deze gratis kleurplaten van ‘lege gezichten’. Jamey ontwierp deze voor haar dochter:

Mijn dochter houdt van tekenen (van wie zal ze dat toch hebben?). Het grootste deel van de tijd begint ze met een blanco pagina en laat haar verbeelding er op los, maar soms wil ze ook gewoon lekker kleuren. Zo geniet ze enorm van het tekenen van gezichten. Ogen die vrolijk kijken, een glimlach om een mond. Ik heb speciaal voor haar een pagina met lege gezichten getekend. Zo kan ze oefenen met gezichten tekenen.

Gratis & onbeperkt gezichten tekenen

Omdat Jamey weet dat haar dochter niet de enige is die van tekenen houdt – en zeker niet bij slecht zomerweer! – kun je deze gezichtjes gratis downloaden. Jouw kind (of kinderen) kan dan losgaan op deze kleurplaten en onbeperkt gezichten tekenen.

Zo kom je wel een regenachtig middagje door toch?

Download de lege-gezichten-kleurplaten op Dabbles & Babbles >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *