Handige bagage weegschaal

Door  |  0 reacties

Met de vakantie in het vooruitzicht begint het wikken en wegen weer: dat ene jurkje of toch ook die andere? Slippers of ook nog sneakers? En wat dacht je van nette hakken? Je zit al snel aan je maximum gewicht. En een boete op de luchthaven. Maar dat kun je voorkomen met deze handige bagage weegschaal.

Heb je het wel eens geprobeerd: thuis je koffer op de weegschaal zetten en wegen? Het werkt niet echt handig. Of je koffer staat over het display heen. Of hij staat schuin, waardoor je niet goed weegt. Weeg je dan ook vaak maar niet, vanwege het gedoe? Dan heb je grote kans dat je op de luchthaven een fiks bedrag moet bijbetalen voor je dosis boeken voor aan het strand, of je voorraad zonnebrand.

Dat kan handiger (en voordeliger)! Met deze digitale bagage weegschaal.

Over de bagage weegschaal

Niet langer stress bij de incheckbalie omdat je teveel mee hebt genomen in je koffer. Met deze bagage weegschaal weet je precies hoeveel je hebt ingepakt (en test het eens, je stopt al enorm veel in je handtas!). Je bevestigt de weegschaal eenvoudig aan het handvat van je koffer en je tilt je koffer op aan de weegschaal. Tot op 150 gram nauwkeurig vertelt de weegschaal hoeveel jouw koffer weegt. Tenzij je koffer meer dan 40 kilo weegt, want meer dan 40 kilo kan hij helaas niet aan. Maar zoveel jurkjes wil je toch niet mee?

Wat kost de bagage weegschaal?

Een peuleschil als je het vergelijkt met de prijs van een kilo overbagage. Je betaalt voor de koffer weegschaal, welke we vonden op iCadeau.nl slechts € 12,95.

Bestel jouw eigen bagage weegschaal >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *