Spelletjes in het park

Door  |  0 reacties

spelletjes voor in het park

Men neme een koud wijntje, een stokbroodje een picknickkleed en… te gekke Frans spelletjes. Zo kom je de komende zomeravonden wel door toch?

Baal je – net als wij – van het feit dat je nog lang geen vakantie hebt (of al hebt gehad) en dat het net nu weken mooi weer is? Wij genieten enorm van ’s avonds in de zon zitten. In de voortuin of met vrienden in een park.

En in het geval van het laatste nemen we graag een gezelschapsspel mee. Op een Franse website – en nee, we kunnen geen woord Frans, maar gelukkig zijn webshops vrij universeel, dus is het makkelijk te raden hoe je ze moet aanschaffen – vonden we nostalgische spelletjes in een nieuw jasje. Die je alleen voor het uiterlijk al zou aanschaffen!

Wat dacht je van een mevrouwen en meneren-schaakspel? Het bord is van stof en alles is makkelijk in één tasje mee te nemen. Of een net zo handzame versie van boter, kaas & eieren? Gaan er mannen mee? Dan is de Mini Football Sac zeker een succes!

De handleidingen zijn in het Frans, maar omdat het universele en algemeen bekende spelletjes zijn, is vertalen niet nodig. Je weet vast nog wel hoe boter, kaas & eieren gaat!

Bekijk alle spellen op Les Jouets Libres >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *