250+ barbecue recepten

Door  |  0 reacties

Ben je wel klaar met de standaard hamburgers op de barbecue en op zoek naar meer inspiratie?

Weber, fabrikant van luxe barbecues, heeft een handige applicatie uitgebracht voor de iPhone en iPad: Weber’s on the grill. Een applicatie met meer dan 250 klassieke barbecue recepten, die eerder in boekvorm werden uitgebracht.

Scrollen door meer dan 250 barbecue recepten

Op een eenvoudige manier kun je zoeken door alle Weber-recepten, die opgedeeld zijn in segmenten als voorgerechten, vlees, vis, kruidenmengsels en marinades en bijgerechten. Gerecht van je keuze gevonden? Sla hem op in je favorieten of maak meteen een boodschappenlijstje.

Ben je een barbecue-dummie?

Weber helpt je op weg en zet barbecue-technieken voor je op een rij. Gebruik ook die handige grillgids, die aangeeft hoe lang jouw biefstuk nu echt gegrilld moet worden. En niet onbelangrijk: veiligheidstips. Het blijft immers spelen met vuur.

Weber is helaas niet goedkoop, en ook voor deze applicatie moet je even in de buidel tasten: € 3,99. Maar dat is nog altijd aanzienlijk goedkoper dan de boeken vol barbecue recepten.

Download de applicatie in de iTunes Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *