Huisje boompje feestje

Door  |  0 reacties

Jill Mansell zou Jill Mansell niet zijn als ze je deze zomer niet zou verblijden met een nieuw boek: ‘Huisje boompje feestje’.

Huisje boompje feestje, chicklit van Jill MansellJill Mansell, inmiddels goed voor ruim twee miljoen verkochte exemplaren komt na o.a.de chicklits De smaak te pakken, Vlinders voor altijd en Drie is teveel met haar nieuwste boek Huisje boompje feestje.

Waar gaat ‘Huisje boompje feestje’ over?

Striptekenares Molly woont in het pittoreske dorp Briarwood. Relaties zijn niet haar sterkste punt, ze voelt zich doorgaans aangetrokken tot de foute man. En dan komt er ook nog een foute man naast waar wonen: Dex is knap, single en… heeft een baby! Molly houdt de boot af, maar kan niet blijven ontkennen hoe ze gek ze op hem is. Hoe lang zal ze hem weerstaan? En wat is de rol van de andere dorpbewoners, die zelf ook zo hun eigen sores hebben.

Wat anderen vinden van ‘Huisje boompje feestje?

  • Telegraaf: “Alles wat Jill Mansell schrijft wordt goud”
  • Libelle: “Een ongecompliceerd verhaal om in de zon te lezen”
  • Volkskrant: “Vol romantiek, humor en met een happy end”

Wat wij vinden van ‘Huisje boompje feestje’?

Hoewel dit boek, net als haar andere boeken, een hoge mate van voorspelbaarheid heeft, konden we hem niet weg leggen. Gewoon omdat we wilden weten hoe het dan tot het eind (want dat wisten we natuurlijk allang) zou komen. De verhaallijnen zijn humoristisch, alle personen (Lois met stip op 1) zijn uniek en Dex steelt als papa-to-be niet alleen Molly’s hart, maar ook die van de lezer. En dan kun je niets anders doen dan Amanda haten. Buiten dat is het natuurlijk de ideale chicklit voor in je koffer!

Bestel ‘Huisje boompje beestje’ op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *