Moleskine’s reis notitieboek

Door  |  0 reacties

We waren altijd al verliefd op de notitieboekjes van Moleskine. De stevige kaft, het dun belijnde papier en de handige opbergflap aan de achterkant geven ons het gevoel dat we een luxeproduct in de handen hebben. En sinds de komst van de Passion Journals is die verliefdheid alleen maar erger geworden.

De Passion-collectie bestaat uit notitieboekjes die gebaseerd zijn op, heel verrassend, een passie. Er zijn speciale versies voor wijnliefhebbers, bijvoorbeeld, maar ook voor boekenwurmen en.. mensen die van reizen houden.

Moleskine Passion Journal Reizen

Moleskine’s reis notitieboek maakt het plannen van je trip makkelijker én zorgt voor een mooi overzicht van je herinneringen. Hoe dan? Door handige hulpmiddeltjes zoals een overzichtskaart met tijdzones, een lijst met hoe lang het duurt om van de ene naar de andere plek te vliegen en handige checklists om te zorgen dat je niks belangrijks vergeet.

Waar biedt het reis notitieboek ruimte voor?Reis notitieboek Moleskine

Naast de praktische dingen is er echter ook een heleboel ruimte voor gemaakte foto’s, kaartjes en leuke anekdotes.

Om op te schrijven wat je gaat doen als je op de plek van bestemming bent en om vast te leggen wat je uiteindelijk gezien en beleefd hebt.

Tip! Om je een idee te geven van de mogelijkheden heeft Moleskine het onderstaande filmpje gemaakt.

Moleskine Travel Gift Box

Ken je iemand die binnenkort op reis gaat? Of wil je gewoon jezelf verwennen? Dan is een cadeauset van Moleskine misschien een leuk idee. De Travel Gift Box bevat twee luxe bagagelabels in de stijl van Moleskine en het Passion Journal. Handig & leuk voor op reis.

Bestel dit leuke reis notitieboek op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *