Uniek telefoonhoesje

Door  |  0 reacties

Erg leuk en handig die smartphones, maar ze lijken allemaal zo op elkaar. Je hebt het vast ook wel eens meegemaakt: je zit op een terrasje en de vriendin die naast je zit pakt opeens jouw telefoon. “Sorry ik dacht dat het de mijne was!”

Waarschijnlijk was de telefoon van de ontwerper van KRIZZLE ook net door iemand anders gepakt, toen hij op het idee kwam van deze unieke set. Hij bedacht namelijk dat het wel leuk zou zijn om mensen hun eigen hoesjes te laten tekenen. Zo is iedere telefoon uniek en herkenbaar!

Hoe maak je een uniek telefoonhoesje met KRIZZLE?

Als je een KRIZZLE-set koopt, ontvang je een doorzichtig iPhone-hoesje en een leuk tekenblok met 40 velletjes. Op de velletjes kun je je creativiteit los laten: tekenen maar! Als je toekomstige hoesje af is, kun je hem zo uit het velletje drukken. Daarna kun je de tekening achter het doorzichtige hoesje stoppen, en klaar is je eigen ontwerp. Ben je je hoesje zat? Geen probleem, er zijn nog 39 velletjes (en dus toekomstige hoesjes) over!

Ideeën voor jouw unieke telefoonhoesje

Wat kun je zoal maken? Een mooie quote bijvoorbeeld! Of teken de handomtrek van je kinderen, maak een to-do lijstje (nooit meer iets vergeten!), ontwerp een mooie illustratie. Ook een leuk idee: al je vrienden één tekening laten maken. Heb je een mooi aandenken en maak je ze blij door de unieke telefoonhoesjes te gebruiken die zij gemaakt hebben!

Koop KRIZZLE voor iPhone 4 en 5 >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *