Maak je eigen foto magneten

Door  |  0 reacties

Waarom nog magneten kopen als je je eigen foto magneten kunt maken? Check dit handige magneetpapier!

Jouw kinderen aan de koelkast, je favoriete vakantiefoto’s tegen de designradiator. Welke foto je ook wilt, je kunt hem plakken daar waar je metaal hebt. Want met dit handige magneetpapier van iCadeau.nl kun je elke foto printen en direct gebruiken als magneet.

Foto magneten: hoe werkt het?

Koop een pak met vier vellen wit magneetpapier. Het magneetpapier heeft een A4-formaat en daar kun je heel wat pasfoto-formaat foto mageneten van printen. Let wel op: dit kan alleen als je een inktjet printer hebben. Lastig? Ja, selecteren welke foto’s, dat is nog wel even een klus als je veel foto’s hebt. Daarna is het printen en uitsnijden maar.

Ga aan de slag met het magneetpapier en maak je eigen, knotsgekke magneten! Wedden dat je koelkast er op slag een stuk leuker uitziet? De verpakking bevat 4 vellen glanzend, wit magneetpapier die ongeveer het formaat van van een A4’tje hebben. Het magneetpapier blijft hangen op alle metalen oppervlakken zoals bijvoorbeeld koelkasten, frigo’s, metalen rekken en zoveel meer.

Meer dan alleen foto magneten

Omdat het magneetpapier geheel blanco is, hoef je er niet per se foto magneten van te maken. Zo zijn er veel meer mogelijkheden. Enkele tips:

  • Print het afwasschema af en hang het op de koelkast
  • Laat een leuke boodschap of waarschuwing achter voor je huisgenoten
  • Hang je favoriete spreuk of citaat op aan je koelkast
  • Scan die ene mooie tekening van de kids in en geef hem aan opa en oma als magneet cadeau
  • Gebruik ze om je visitekaartjes op af te printen, zo kunnen je klanten deze op de koelkast bevestigen

Het magneet papier kost € 7,95 per vier vellen. Daar kun je heel wat foto magneten van maken!

Bestel het magneetpapier op iCadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *