Labelmaker voor je masking tape

Door  |  0 reacties

Oeh, weer zo’n juweeltje op Etsy gevonden. Deze masking tape-labelmaker. Zo kun je labels maken van jouw favoriete tapes.

Hoe het kan het ook anders: we vonden deze geweldige Coharu Japanese Labelmaker in een Japanse shop op Etsy. Japan, het land waar ze gek zijn op masking tape en waar ze te gekke gadgets hebben. Zoals deze masking tape-labelmaker. Een klein, handzaam apparaatje van nog geen 10 cm, welke je als stationery fan gewoonweg moet aanschaffen.

Wat kan de masking tape-labelmaker?

Deze labelmaker, in de vorm van een klein, schattig koffertje, is gemaakt om teksten te drukken op speciaal hiervoor ontworpen masking tape.

Je kunt gebruiken van het QWERTY-toetsenbord, maar de labelmaker bevat ook ruim 4000 Japanse tekens. En bijna 400 afbeeldingen en emoticons. Je hebt de keuze uit 4 lettergroottes en zes lettertypen.

De Coharu Labelmaker is verkrijgbaar in fris wit of old school bruin.

Wat kost deze geweldige labelmaker?

Even slikken: omgerekend zo’n € 60,-. Daar krijg je overigens wel ook vijf rolletjes speciale masking tape voor geleverd. Bestel je deze later los dan kosten ze $ 6 per rol. Op dit moment zijn er zo’n 29 verschillende tapes verkrijgbaar via deze Etsy-shop. Genoeg keus dus!

Bekijk de masking tape-labelmaker op Etsy >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *