Food we love, we love food

Door  |  0 reacties

Ben jij net zo dol op eten als wij? Maak dan kennis met het unieke concept Food We Love.

Wat is Food We Love?

Food We Love is een uniek concept, dat in oktober 2012 (waarom ontdekten we het nu pas?!?) is opgericht door Marleen Basart. Marleen is er heilig van overtuigd dat producten met een verhaal lekkerder smaken en dus wilde ze graag haar verhalen over producten & leveranciers delen. Samen met haar Food We Love-collega’s speurt ze elke maand stad en land af om de meest bijzondere leveranciers en lekkerste producten te vinden en deze met jou te delen.

En, nog leuker, ze wilde dat consumenten eenvoudig met deze producten in aanraking konden komen. En dit kan eenvoudig met de Food We Love-box. Een goodiebag vol lekkere & eerlijke producten die je elke maand (of eenmalig) thuisbezorgd krijgt. In elke box zitten minimaal vijf producten, allemaal aan de hand van één thema. En inclusief de verhalen erachter natuurlijk. Een cadeautje in je brievenbus! (na ja dat past niet, een cadeautje van de postbode dan?)

Food We Love getest

We waren wel erg nieuwsgierig geworden naar de Food We Love-box en dus hebben we deze getest. Tijdens die snikhete week eind juli kregen we de box, met het toepasselijke thema Let’s go outside thuisbezorgd. Een zomerbox, want zoals Marleen en haar collega’s er bij vermeldden: “Het is zomer. Echt. In culi-termen betekent dat ijskoude bubbels, ijsjes en barbecues. Dit laatste is de inspiratiebron van deze Food We Love-box. Dus nodig je vrienden uit, kijk in de schuur of je nog genoeg koelen en briketten heb en zet vast een paar flesjes koud, want de fik kan erin.”

Wat er in onze Food We Love-box zat?

De barbecue werd dus ingepland. We gingen aan de slag met de lekkere producten die wij in de box vonden. Geen standaard Remia-sauzen voor ons dit keer, maar een organische pepersaus van BioBandits (mmmm). Ons vlees (die moet je wel zelf kopen, want dat kan natuurlijk niet per post worden opgestuurd) regen we aan de bijgeleverde spiesjes, nadat we het eerst hadden gemarineerd met de saté melange van Vanilla Ventue.

Voor de zwangere aanwezigen hadden wij een niet-alcoholische drank: biologische Vlierbloesem siroop van Belvoir Fruit Farms. Met wat munt en ijs een goede dorstlesser. Onze favoriet? De knoflook-mayonaise van De smaak van. Lekker bij het stokbrood en bij elk stukje vlees.

Geweldig om eens uit onze standaard barbecue producten te stappen en kennis te maken met nieuwe leveranciers. Dat abonnement op de Food We Love-box komt er bij ons zeker!

Wil jij ook kennismaken met Food We Love?

Naast een jaarlijks abonnement bij Food We Love (je betaalt dan € 24,95 per box) kun je Food We Love ook eenvoudig eenmalig testen. Dit kost je € 27,50. Klinkt het bovenstaande pakket jou als muziek in de oren? Tot 19 augustus kun je deze nog bestellen. Daarna kun je je inschrijven op de volgende box. En wat je dan krijgt is een volledige verrassing. Ook leuk toch?

Vind je het een flinke uitgave? Bedenk dan dat de waarde van de producten altijd een stuk hoger zal liggen dan de aanschafwaarde van de box. Je hebt dus altijd voordeel!

Ga naar Food We Love voor meer informatie >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *