De mooiste foto quotes

Door  |  0 reacties

Als je ons op Facebook volgt, is het je vast opgevallen dat we dol zijn op mooie quotes. Het is dan ook niet verrassend dat we vielen voor de app Word Swag, waarmee je geweldige foto quotes kunt maken.

Hoewel we de afgelopen tijd Rhonna enorm veel gebruiken voor foto’s met teksten, staat deze inmiddels toch ook wel in onze top 10 apps. En dit komt met name door de eenvoud van de app, waarbij Rhonna gewoon iets meer tijd per foto vraagt.

Wat biedt Word Swag?

Zodra je Word Swag opent, heb je twee mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een foto maken of een foto uit een album. Dat album is niet alleen jouw filmrol, maar zijn ook mooie achtergronden die Word Swag voor jou heeft verzameld. Mooie wolken, kleine sfeervolle lichtjes, close ups van bladeren, mooie texture-foto’s en meer…

Kies jouw foto quotes

Zodra je een foto hebt gekozen, heb je de keuze uit diverse stijlen van quotes. Het grappige is dat je deze niet eens zelf zou hoeven verzinnen. Er zijn al zo’n 20 quotes voor je verzameld. Wil je een andere tekst dan deze quotes? Dubbelklik op de tekst en aanpassen maar.

Tip! Heb je inspiratie nodig voor foto quotes? Kijk eens op onze Facebook-pagina.

Is Word Swag gratis?

Nee helaas. De app kost € 1,79 en kan je meer gaan kosten als je alle stijlen wilt gebruiken. Zo betaal je € 0,89 extra als je beschikking wilt hebben over de Super Style Quotes.

Download deze app in de iTunes Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *