Complimentjes & opbeur-woorden

Door  |  0 reacties

Is het tijd voor complimentjes? Wil jij een glimlach op het gezicht van je geliefde, een vriendinnetje of die ene collega doen verschijnen? Check de online applicatie @ppreciate.

Deze online tool heeft wel wat weg van de app >Word Swag behalve dan dat @ppreciate zich geheel richt op complimentjes en opbeurende woorden, die je direct kunt doorsturen.

Stay Cute, With a smile like yours, I’d never be sad, Hold your head up high, Don’t ever change, Your smile makes me smile en You’re the coolest person I ever met zijn slechts enkele van de opties waar je uit kunt kiezen.

Naast de quotes kun je zelf aangeven wat voor kleur de achtergrond moet hebben en welke kleur je de letters hetzelfde ziet. Is jouw compliment- of opbeur-afbeelding klaar? Sla hem op op je telefoon of plaats hem direct door op Twitter, Facebook of Tumblr. Ideaal!

Ga naar de website van @ppreciate >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *