The PIN gallery

Door  |  0 reacties

Pinnen: uit ons leven is het niet meer weg te denken. Wat een inspiratie vinden we op Pinterest! Geldt dat ook voor jou? Breng dan een bezoek aan The PIN Gallery.

Wat is The PIN Gallery?

The PIN Gallery is een pop-up expositie in Amsterdam, georganiseerd door Joelle Wehkamp van Studio Sjoesjoe. Samen met Marieke Noordanus van MINT PR & Concepts slaat Joelle 1 week haar kamp op aan de Lauriersgracht. Van 12 t/m 18 augustus kun je hier genieten van heel veel inspiratie.

Pinners in beeld

Voor de expositie zijn 8 pinners gevraagd om 5 favoriete pins te kiezen die passen bij het thema Eyecandy – get visual tickled by pure and tasteful images. De meewerkende pinners zijn April and May, 2d studio in vorm, 101 Woonideeën (tevens sponsor van het evenement), AnoukB, Wimke Tolsma, Rosee Berson, Marieke Noordanus en Studio Sjoesjoe. Zij zullen hun pins tonen in diverse categorieën. Van art tot fashion, van typography tot travel en van fotografie tot food.

Meer weten? Bekijk de Facebook-pagina van The PIN Gallery >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *