360 graden-camera

Door  |  0 reacties

360 graden-camera Bubble Scope

Verslijt jij Instagram bij het leven en ben je dol op foto’s en video’s maken met je mobiel? Dan is de Bubble Scope, een 360 graden-camera, echt wat voor jou!

Wat is de Bubble Scope?

De Bubble Scope is een handige camera, die je d.m.v. het bijgeleverde hoesje, op je telefoon zet. Deze camera maakt het mogelijk om 360˚ films en video’s te maken. Je hoeft dus maar één foto te maken in je woonkamer en iedereen kan door je kamer draaien en alle hoeken zien. Of je kunt hem monteren op je skihelm en men kan na afloop niet alleen de omgeving zien, maar ook de uitdrukking op jouw gezicht. Nog leuker is dat natuurlijk tijdens een vrije val in een attractiepark. Extra leuk is natuurlijk jouw gegil tijdens die val, want ook het geluid wordt opgenomen.

Oké, dit zijn wel heel extreme varianten, maar neem eens een kijkje in de uitgelichte films op Bubble Pix. Dan zie je al snel wat voor mogelijkheden er allemaal zijn met deze 360 graden-camera. Wij kregen in elk geval genoeg inspiratie voor onze reis naar Zuid-Afrika, als we onder andere gaan walvisspotten en sandboarden.

Kwaliteit van de 360 graden-camera

Verwacht geen haarscherpe beelden in HD. We vermoeden dat het met deze technologie niet anders kan, maar de hoeken zijn onscherper. Aan de andere kant geeft dit je als kijker het idee dat je echt – stiekem of anoniem – meekijkt vanuit een Bubble, of zo’n ouderwets kijkgaatje. Storend is het dus allerminst. En die filmpjes zijn van onschatbare waarde.

Wat kost de Bubble Scope?

De Bubble Scope kost – voor zowel de iPhone 4/5-gebruiker als de Samsung Galaxy-gebruiker – £ 49,99 excl. verzendkosten. Bedenk je dus wel goed van tevoren hoe vaak je deze gaat gebruiken.

Delen via Bubble Pix

Die filmpjes – en zeker de bovenste extreme varianten – wil je natuurlijk graag delen. Dat kan met de app Bubble Pix, die voor zowel Android als iOS beschikbaar is. In deze app neem je niet alleen je filmpjes op, maar kun je ze ook eenvoudig delen via social media, mail & of de Bubble Pix website. Ideaal!

Ga naar de website van Bubble Scope voor meer informatie & bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *