5x de lekkerste aardbei recepten

Door  |  0 reacties

Waar denk jij aan bij het woord ‘zomer’? Zon, zee, strand.. én aardbeien! Lekker fris in een zoet toetje, of juist in een salade: aardbeien smaken eigenlijk altijd wel goed. Wij zochten voor jou vijf lekkere aardbeien recepten op.

Aardbeien bruschetta

Aardbeien op brood, lekker! Een beetje suiker erover en klaar.. Wil je een keer iets heel anders proberen voor jouw lunch? Dan is een van onze favoriete aardbei recepten echt wat voor jou. Maak dan bruschetta, ovengebakken stokbrood met olijfolie (en vaak knoflook), en bedek dat met aardbeien, geitenkaas en basilicum!
Bekijk het hele recept >>

Tiramisu met aardbeien

Tiramisu is heerlijk, maar op hete zomerdagen kan het al snel een heel zwaar toetje zijn. De perfecte summerproof tiramisu? Aardbeien tiramisu! Dit aardbei recept lijkt op gewone tiramisu, maar in plaats van mascarpone en tirmasu te mengen met koffie, stop je er aardbeien tussen. Eet smakelijk!
Bekijk het hele recept >>

Je eigen aardbeien limonade

Lekker & verfrissend voor een warme middag in de achtertuin: aardbeienlimonade. Zelfgemaakt smaakt natuurlijk het beste! Het mengsel van aardbeien, citroen, suiker en water moet een nachtje in de koelkast staan, maar dan heb je ook wat.
Bekijk het hele recept >>

Simpele aardbeien salade

Een salade hoort evengoed als aardbeien bij de zomer en daarom zijn deze twee ingrediënten de ideale zomermatch. Als je daar avocado en pistachenoten bij doet, heb je al snel een lekker gerecht op tafel.
Bekijk het hele recept >>

Chocoladerol met aardbeienvulling

De chocoladerol uit dit recept kan niet smelten (wel zo handig in de zomer!) en combineert het beste van twee werelden. Want het blijft natuurlijk een goddelijke combinatie: aardbeien & chocola. Leuk om te serveren op een verjaardag, dat is eens wat anders dan taart.
Bekijk het hele recept >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *