I Give It a Year

Door  |  1 reactie

Vanaf het moment dat ze elkaar het ja-woord geven, lijkt hun huwelijk gedoemd te zijn te mislukken.

In I Give It a Year – van de makers van Love Actually, Bridget Jones’s Diaries en Notting Hillproberen Nat en Josh hun eerste huwelijksjaar te overleven.

Waar ‘I Give It a Year’ over gaat

Als je zeven maanden samen bent, is alles leuk. Zelfs de enorme verschillen zijn niet erg, je ziet alles door een roze bril. Als Josh & Nat, met diezelfde bril op, na zeven maanden trouwen, zijn alle aanwezigen het eens: ze houden het nog geen jaar vol met elkaar.

De eerste scheurtjes

Al op de huwelijksdag ontstaan de eerste scheurtjes. Een veel te aanwezige vriend van Josh, een priester die blijft hangen voor het ja-woord, Josh die een veel te foute dans uitvoert… Al snel ben je er als kijker over uit: Josh & Nat zijn te verschillend. Zij is een carrièretijger, hij een schrijver met te weinig inspiratie. Zij is een doener, hij is een denker. Zij wil in de watten gelegd worden, hij hangt het liefst knus op de bank.

I give it a yearBegin van het einde

En dan wordt Nat verliefd, op die ene zakenman. En Josh wordt verliefd op zijn ex. Ondanks alles willen ze blijven vechten, willen ze niet dat de spottende I Give It a Year die op hun huwelijk werd verkondigd ook daadwerkelijk uitkomt. Zullen ze elkaar langzaam vinden voor hun eerste jubileum of…?

Bestel de dvd op Bol.com >>
 
 
 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. xx_Patries_xx

    18 augustus 2013 at 15:54

    oee deze lijkt me welleuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *