Moleskine’s schrijversgiftset

Door  |  0 reacties

Wij zijn dol op Moleskine, kijk maar eens naar onze verzameling Moleskine producten. Extra leuk is het als we iemand kunnen verassen, bijvoorbeeld met deze bijzondere Moleskine giftset.

Moleskine & schrijvers

Een schrijver zonder notitieboekje zul je niet snel tegenkomen. Ideeën voor personages, plotwendingen en mooie zinnen ontstaan vaak plotseling en verdwijnen even snel als ze niet worden opgeschreven. Ook bloggers vallen steeds vaker terug op de vertrouwde Moleskine’s i.p.v. handige apps.

Neem daarbij de handigheid en luxe van Moleskine en een speciale band is gevormd. Het is dan ook niet gek dat ze een speciale gift set ontwikkelden voor schrijvers.

De schrijversgiftset van Moleskine

De giftset bevat één gelinieerd notitieboek met 192 (nog!) onbeschreven pagina’s. Verder zit er een mooie pen in, die speciaal is gemaakt voor het fijne Moleskine papier.

moleskine schrijversgiftsetHandig: de clip aan de pen zorgt ervoor dat hij precies om de kaft van het notitieboek past! Nooit meer in je tas zoeken naar een pen dus.

Het doosje waarin het notitieboek en de pen zitten, is bedrukt met woorden rondom het thema schrijven (imagination, script en metaphor onder andere) en kan later worden gebruikt als opbergdoos, bijvoorbeeld voor foto’s of kaarten.

Bestel deze giftset op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *