40 Days of Dating

Door  |  0 reacties

Het is jammer dat we het project 40 Days of Dating nu pas ontdekken, maar we willen je deze geweldige website niet onthouden.

Wat is ’40 Days of Dating’?

40 Days of Dating vertelt het waargebeurde verhaal van Jessica Walsh en Timothy Goodman (beide designer in New York City). Relaties zijn niet hun beste kant: Jessica springt te snel een relatie in en Timothy heeft moeite om zich te binden.

Jessica & Timothy besluiten als proef 40 dagen met elkaar te daten. Hun ervaringen, gevoelens over elkaar en zichzelf: ze vertellen het allemaal op hun gezamenlijke website, die ze special voor deze test bouwden.

De date-regels

Maar liefst 40 dagen zullen ze leven volgens de door hunzelf opgestelde date-regels:

  • Ze zullen elkaar elke dag zien
  • Ze hebben minimaal 3x per week een echte date hebben
  • Ze zullen 1x per week naar relatietherapie gaan
  • Ze zullen 1x een weekendtrip samen maken
  • Ze zullen elke dag een vragenlijst invullen, zodat het project een document wordt
  • Ze zullen in die 40 dagen niet daten of seks hebben met anderen

In één adem uit

Dag 36, daar is de website nu. We beginnen natuurlijk bij dag 36 om te kijken wat de website nu eigenlijk inhoudt. Maar het is net zoals halverwege een film binnenvallen. En dus scrollen we helemaal naar beneden: dag 1.

In één ruk door lezen we tot dag 36. Natuurlijk gaan we niet verklappen hoe het op dag 36 ervoor staat. Wij kijken in elk geval uit naar de laatste 4 dagen van deze ‘romcom in woorden’. Een goede film is er niets bij!

Benieuwd? Ga naar Fortydaysofdating.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *