Puur Amsterdam

Door  |  0 reacties

Ga jij binnenkort naar Amsterdam en wil jij een handig overzicht met alle toeristische hoogtepunten? Of ken je toeristisch Amsterdam uit je hoofd en wil je eens wat bewusters doen? De reisgids Puur Amsterdam helpt je verder.

Slowtravel Amsterdam

Puur Amsterdam is een reisgids die zicht richt op slowtravel: langzaam reizen met de nadruk op écht ervaren, in plaats van binnen een paar uur alle kerken, bruggen, beroemde gebouwen en musea te hebben afgestruind. Eens een keer niet vermoeider terugkomen dan dat je wegging, maar uitgerust door de hippe, biologische of inspirerende plekjes van Amsterdam. Wat voor hotspots vind je dan zoal in de reisgids? Zelf vertellen ze:

Puur Amsterdam verzamelt adressen voor een happy mind, healthy body & shining soul. Haal eruit wat er van je gading is. Je komt gegarandeerd weer opgeladen en vol nieuwe ideeën thuis.

Kookworkshops met biologisch eten, een goedkope kennismaking met operamuziek, fijne pleintjes om weer even bij te komen, yogastudio’s, muziekcafés en restaurantjes met seizoensmenu’s. Je vindt het allemaal in deze reisgids. Ook de grote toeristische attracties worden niet vergeten, want wat is Amsterdam zonder het Rijksmuseum, de Hermitage en het Vondelpark?

Handig door Amsterdam

Voor mensen die Amsterdam niet goed kennen, wordt de stad al snel een chaotische wirwar. Deze reisgids maakt navigeren een stuk makkelijker door de stad op te delen in vijf gebieden: centrum, oost, zuid, west en noord/verder. Helemaal voorin kun je de gebieden op een kaartje zien en achterin zit een metrokaart en een plattegrond. Verder vind je wandel- en fietsroutes en  verschillende manieren om door de stad te reizen. Handig!

Amsterdam per thema

Puur Amsterdam reisgidsKom je alleen naar Amsterdam voor de kleine winkeltjes? Of wil je het liefst geïnspireerd raken door de vele kunstuitingen in de stad?

Dan is de reisgids ook voor jou handig, want elk gebied is weer opgedeeld in vier thema’s: live mindfully, get inspired, happy shopping en fair food & drinks. Zo hoef je niet het hele boekje door voor adressen naar jouw wens.

Puur Amsterdam: de app

We zijn enthousiast over de reisgids, maar ook de app vinden we erg leuk. Je vindt hierin dezelfde adresjes, maar daarbij staan beoordelingen van gebruikers, zodat je meteen weet of het echt wat is. Bovendien kun je er je route opslaan (handig!) en reisnotities toevoegen.

De app is ook fijn voor de minder goede kaartlezers onder ons: de kaartfunctie mét navigatie bevat een groot aantal van de adresjes. Niet meer verdwalen dus.

Bestel Puur Amsterdam voor € 14,99 op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *