DIY landkaart

Door  |  0 reacties

Heb jij deze zomer de rondreis van je leven gemaakt? Dan is deze DIY-landkaart echt wat voor jou!

Bij Martha Stewart kwamen ze op het geweldige idee om een landkaart en naald en draad te pakken en zo je route achteraf vast te leggen. Voor in je plakboek. Zoooo leuk & ook nog eens enorm snel gemaakt.

Benodigdheden

  • Landkaart van je bestemming
  • Naald
  • Draad in jouw favoriete kleur

Heb je geen landkaart bij de hand, zoek dan een plattegrond op internet en print deze op stevig papier. Extra mooi: handgeschept papier, dan lijkt het haast een schatkaart.

Stap voor stap?

We kunnen stap voor stap gaan beschrijven hoe het moet, maar het plaatje spreekt voor zich toch? Extra leuk: naai een X op de plaats van bestemming en evt. jouw tussenstops. En denk erom dat je vooraf kijkt of de kaart op de juiste maat is voor jouw plakboek.

Bekijk de originele beschrijving op Marthastewart.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *