Creatief met lamp

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een gekkigheidje voor een creatieve vriend of vriendin? Check deze lamp!

Deze ‘bladerlamp’ (die we bij iCadeau vonden voor € 19,95) is voorzien van een tiental bladen, waardoor je lamp elke keer weer anders is en je hem kunt aanpassen aan de sfeer op dat moment.

Van de 10 bladen zijn er vijf al voorgedrukt met vrolijke (oké en een minder vrolijke) designs. De andere vijf pagina’s, en dat is natuurlijk waar het om gaat, zijn leeg en deze kan de ontvanger zelf naar smaak maken. Een beetje creatief zijn & kunnen tekenen (of plakken?) is natuurlijk wel een must.

Verwacht niet dat deze gadget je hele kamer verlicht. Het is een klein lampje, bedoelt om wat extra bij te schijnen. En je sluit hem aan op de USB-aansluiting van je computerkamer. Ideaal dus voor de werkkamer!

Bestel deze lamp op iCadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *