Stippen verbinden

Door  |  3 reacties

We waren al fan van de app Dots, en nu hebben we ook nog een boek gevonden waarmee je uren kunt vermaken met stippen verbinden. Het ultieme vermaak voor een regenachtige middag of tijdens een lange reis.

Misschien ken je het nog van toen je klein was: kleine tekeningetjes waarbij je stippen moest verbinden totdat er iets tevoorschijn kwam. Een konijntje, een vlinder of Winnie de Poeh.

Kunstenaar Thomas Pavitte ontwierp The 1000 dot-to-dot book, soortgelijk kinderspeelgoed, maar dan voor volwassenen.

1000 stippen verbinden

Hoe werkt het dan? The 1000 dot-to-dot book bestaat uit twintig stippelplaten met beelden van grote iconen Onder andere Marilyn Monroe, Elvis, Shakespeare, Madonna, Albert Einstein en Gandhi vind je in dit boek terug.

Elke plaat bevat precies 1.000 stippen om te verbinden, een heel stuk meer dan de figuurtjes die je vroeger maakte! Om het overzichtelijk te houden zijn de punten opgedeeld in sets van honderd, die met verschillende kleuren worden aangegeven. Klinkt nog best ingewikkeld hè?

Kunstwerkjes met ‘The 1000 dot-to-dot book’

De platen hebben zo’n unieke stijl dat het kunstwerken zijn. Als je alle lijntjes tekent, heb je dus naast geweldig tijdverdrijf ook iets moois voor aan de muur. Verbinden, inlijsten en ophangen dus!

Titel: 1.000 dot-to-dot, icons
Uitgever: Thunder Bay Press
Prijs: € 13,99

Bekijk het 1.000 dot to dot boek op bol.com

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

3 reacties

 1. Mandy

  27 augustus 2013 at 21:47

  Oooo leuk! Die wil ik hebben! 🙂 Lekker kleuteren!

 2. Riquette

  9 november 2013 at 11:41

  1000 dot to dot is niet te bestellen bij bol.com.
  Nog andere ideeën waar dan wel?

  • Redactie

   9 november 2013 at 22:47

   Hoi Riquette. Het is voor ons altijd lastig, wij kijken op het moment van schrijven of het voorradig is, maar tussendoor veranderd dat natuurlijk. Allicht is ie later weer op voorraad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *