Blokket: omdat je soms onbereikbaar wilt zijn…

Door  |  0 reacties

Een geweldige uitvinding van drie ontwerpsters uit Manhattan: Blokket. Een iPhone-case die er even voor zorgt dat je onbereikbaar bent.

Vier mensen op het terras, drie mensen checken hun telefoon. Ik kijk er verbaasd naar: hebben ze het wel gezellig? Maar stiekem doe ik het ook. Tijdens de lunch op kantoor, even tijdens dat etentje of als ik op visite ben bij mijn ouders. Telefoons zijn steeds meer verweven in ons leven.

Bang om dingen te missen?

Als ik mijn telefoon in mijn zak houd dan is de schade te overzien, maar zodra hij op tafel ligt gaat het mis. Hoewel hij non-stop op nachttijd staan en ik dus geen flikkerende pop-ups krijg (behalve als ik gebeld word), heb ik de neiging om steeds de homeknop in te drukken. Bang om dingen te missen of gewoon een automatisme dat er bij steeds meer mensen insluipt? (want ik geloof dat heel veel mensen zich hierin herkennen)

Blokket: weg ontvangst!

Chelsea Briganti, Ingrid Zweifel en Leigh Ann Tucker runnen samen een ontwerpstudio (The Way We See the World) in Manhattan en kwamen dit fenomeen ook steeds vaker tegen. Tijd voor actie! Ze ontwierpen een hoedje voor je telefoon van zilver & nylon materiaal. Deze combinatie zorgt ervoor dat de ontvangst van je mobiele telefoon wordt geblokkeerd. Rust!

Goodbye Phone, Hello World

De hoesjes heten toepasselijk Goodbye Phone, Hello World en My Phone Is Off For You. Buiten functioneel zien de er ook nog eens heel stijlvol uit (dus ongetwijfeld belandt ‘ie nog op tafel). Voor 42 dollar kun jij onbeperkt onbereikbaar zijn.

Bestel Blokket voor rust wanneer jij dat wilt >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *