Perfect taart snijden

Door  |  0 reacties

Taart snijden, Magisso Cake Server

Dat je via Pinterest op een foto stuit en denkt: “Waarom kende ik dat niet eerder?” Taart snijden loopt bij mij altijd uit op een drama. Ongelijke en verfomfaaide stukken zijn eerder regel dan uitzondering.

Of moet ik zeggen waren? Want met de Magisso Cake Server kan ik opeens wel perfect taart snijden. Ode aan de uitvinder, die niet voor niets in 2012 een Red Dot Award won.

Taart snijden én serveren

De Magisso Cake Server is eigenlijk een 2-in-1 must have. Plaats de Cake Server over een stuk taart heen (in de grootte die jij wilt) en druk hem naar beneden. Jouw stuk taart wordt uitgesneden. Als je nu de ‘tang’ (want dat is het eigenlijk) ligt indrukt aan de zijkanten en hem omhoog haalt, til je jouw stukje zo uit de taart. Zonder de rest te beschadigen. Hoe eenvoudig kan het zijn!

Over de Magisso Cake Server

De Magisso Cake Server is verkrijgbaar in RVS, maar ook in vier andere frisse kleuren van kunststof. Goedkoop is hij niet, maar hij is de € 39,95 zeker waard als je veel taart eet. Of als je binnenkort gaat trouwen en je bruidstaart niet wilt verpesten.

Bestel de Magisso Cake Server >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *