Met de billen bloot

Door  |  0 reacties

Men neme: een groep vrienden of familie, een drankje na een gezellige barbecue en 110 vragen. Uitkomst: een grappige, leerzame en bijzondere avond.

Dat was althans onze ervaring met Gespreksstarter. Dit ‘spel’ bevat namelijk 110 kaarten met gekke, grappige, interessante en onverwachte vragen. Een spel dat als doel heeft dat je je vrienden en familie nog beter leert kennen. Of dat je tijdens een teamuitje meer te weten komt over je collega’s.

Dat je meer te weten komt, staat buiten kijf. Hoewel het spel geen spelregels kent, kun je gewoon niet niet antwoorden op de vragen die je worden gesteld. Dus als je de vraag ‘Je krijgt de kans om terug in de tijd te reizen en iemand te vermoorden, wie sou je ombrengen en waarom?’ krijgt, moet je maar hopen dat diegene niet aanwezig is.

Een leuke voor tijdens teamuitjes: ‘Wie heb je het liefst als baas, een man of een vrouw?’. Met de billen bloot: ‘Welke van de zeven hoofdzonden pleeg je het meest?’. Om langer dan twee seconden over na te denken: ‘Je wordt gedwongen je huis te verlaten en je mag maar twee dingen meenemen, wat neem je mee?’. Even dromen: ‘Je wint de loterij en wordt meteen miljonair. Wat doe je met het geld?’.

Benieuwd naar de andere 105 vragen? Je kunt Gespreksstarter kopen op iCadeau.nl voor € 19,95.

Ga naar iCadeau.nl  voor de Gespreksstarter >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *