Ontdek jouw stad

Door  |  3 reacties

Ben jij net naar een nieuwe stad verhuisd? Of woon je al jaren in dezelfde regio en kun je wel een frisse blik op de omgeving gebruiken? Het leuke notitieboekje Sidewalks zorgt ervoor dat jij jouw stad (opnieuw) leert kennen!

Ontdek jouw stadSide Walks: a journal for exploring your city is ontworpen zodat je jouw leefomgeving door andere ogen gaat bekijken. Dat maakt jouw stadswandelingen, hond-uitlaat-momenten en ritjes naar je werk leuker & zorgt ervoor dat je voortaan nieuwsgieriger rondkijkt.

Hoe ontdek je jouw stad met Sidewalks?

Klinkt heel leuk, maar hoe werkt het dan? Sidewalks laat je grappige en unieke opdrachtjes uitvoeren: ‘Vind de volgende internationale desserts en probeer ze’, ‘Tel het aantal mensen dat je hand in hand ziet lopen’ en ‘Maak een wandeling waarbij je aan de hand van kop of munt besluit of je links of rechts gaat’.

Naast de opdrachten zijn alle pagina’s voorzien van prachtige illustraties en er is genoeg ruimte om je observaties en ontdekkingen op te schrijven. Een leuk cadeau voor jezelf, voor een net verhuisde vriendin of voor iemand die veel van reizen houdt.

Bestel Sidewalks voor € 12,49 op Bol.com >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

3 reacties

 1. Laura - what about her

  6 september 2013 at 17:18

  Wat een ontzettend leuk en origineel boekje. Bedankt voor de tip!

 2. Laura

  7 september 2013 at 20:16

  Oh wat leuk! Die ga ik denk ik binnenkort eens bestellen 😀

 3. Daphne

  11 september 2013 at 16:56

  Ja wat leuk :)! Die gaat op mijn wishlist. Ik ben ook echt zo’n nerd die al dat soort opdrachten ook daadwerkelijk gaat doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *