iWatermark: brandmerk je foto’s

Door  |  0 reacties

Wil jij dat je foto’s niet overal op het web zonder naamsvermelding rond gaan slingers? Zelfs mobiele foto’s kun je eenvoudig watermerken.

Met de app iWatermark kun je eenvoudig een watermerk in je foto’s zetten. Zodat bijv. jouw foto’s op Instagram niet klakkeloos in de media verschijnen. Met deze app voorkom je niet dat ze ongevraagd gebruikt worden, maar wel dat er ook nog eens geen bronvermelding bij staat. Daar zorg je nu immers zelf voor met jouw watermerk in foto’s.

Wat kan de app iWatermark?

Er zijn twee versies van iWatermark: de gratis versie en de pro-versie van € 1,59/€ 1,79 (afhankelijk van welk besturingssyteem je hebt). Wij testten de laatste en die biedt wat opties zeg. Zo kun je niet alleen een tekst door je foto’s zetten en bepalen waar je deze wilt, hoe groot, in welke kleur en welke lettertypen. Nee, de app wordt met meer geleverd. Zo kun je stempels er opzetten met teksten als Secret, Confidential en Censored

Watermerk in foto’s: voor de profs

Wil je het echt professioneel aanpakken? Gebruik een afbeelding (bijv. jouw logo) die je over al je foto’s heen plaatst. Zo heb je meteen een beetje reclame voor je eigen bedrijf. Ideaal is dat de app de watermerken die je maakt direct opslaat, waarna je ze de keer daarna in één keer kunt plakken. Ideaal!

Download iWatermark in de iTunes Store >>
Android-gebruiker? Download hem in de Play Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *