Travel Book: dé reisencyclopedie

Door  |  1 reactie

Van reisboeken kun je er niet genoeg hebben. Een boek dat zeker niet in jouw collectie mag ontbreken is The Travel Book van Lonely Planet.

Grote kans dat je je vakantie van dit jaar al achter de rug hebt. Maar waarom niet vast oriënteren voor mogelijke vakantieplannen voor volgend jaar? The Travel Book is dan een goed startpunt.

Het is de inmiddels tweede editie van The Travel Book, en buiten dat de inhoud geüpdate is, is hij ook nog eens dikker dan de eerste editie. En er is meer ruimte voor inspirerend reisbeeld. En met de kwaliteit die je van Lonely Planet verwacht.

Meer dan 200 bestemmingen

The Travel Book, Lonely PlanetMet maar liefst 228 bestemmingen en 817 geweldige foto’s durven we dit boek met recht de enige echte reisencyclopedie te noemen. Zoals de omslag van het boek zegt: a journey trough every country in the world.

The Travel Book: van A tot Z

En je vindt hier ook alle landen, beginnend bij de A van Afghanistan. Wat je per land kunt verwachten? Naast geweldige foto’s, een kort intro over het land en een landkaart ook nog andere leuke toevoegingen. Zoals:

  • De beste tijd om het land te bezoeken
  • De top bezienswaardigheden
  • Wat je er echt moet doen
  • Willekeurige, en vaak bijzondere, feiten

De goedkoopste wereldreis

Het leukste aan het boek? The Travel Book is de goedkoopste wereldreis aller tijden! Voor slechts € 19,99 reis je de hele wereld over. Wel vanaf de bank, maar volgend jaar… Ga jij vast op een van die geweldige bestemmingen!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Daphne

    11 september 2013 at 16:54

    Ik ben echt dol op ‘The Travel Book’ en zou hem graag in mijn kast willen zetten. Er blijkt zelfs een nog uitgebreidere variant van te zijn, maar helaas kost die 5x zoveel. Hoe gaaf is het dat elk land ter wereld er aan te pas komt :).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *