Eco-vriendelijk koffie drinken

Door  |  0 reacties

Forensen zullen het herkennen: ’s morgens vroeg op het station heb je echt dringend koffie nodig om wakker te worden. En dus ga je weer naar die kiosk of koffiebar, voor een zalige latte machiato. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan wat dit ochtendritueel (van duizenden Nederlanders) met het milieu doet?

Papierverspilling

Dagelijks verbruiken we met zijn allen zo’n miljoen kartonnen bekers in Nederland. Een groot deel hiervan is – naast de koffie-apparaat op het werk – te denken aan bovenstaand ochtendritueel. En natuurlijk snappen we dat die latte machiato vele malen fijner is dan je Senseo thuis. Maar denk eens aan het milieu…

Waarom geen eigen koffiebeker die je ’s morgens thuis al vult? Genoeg redenen om dit wel te doen! Je eigen koffie is een stuk goedkoper, het is beter voor het milieu én met de I Am Not A Paper Cup-koffiebeker van iCadeau.nl heb je ook nog eens een heel leuke koffiebeker in handen.

Over de I Am Not A Paper Cup-koffiebeker

De I Am Not A Paper Cup-koffiebeker heeft de charmante looks van een kartonnen versie, maar is gemaakt van porselein. Met een dubbele isolerende want, dus hij houdt je koffie (of thee) lekker lang warm. Bovendien zal je nooit de smaak van papier meer in je koffie proeven. De deksel heeft net als de kiosk-koffie een handige coffee-to-go drinktuit (ook ideaal voor in de auto!) en er kan maar liefst 350ml in de beker. Genoeg voor een lange reis!

De I Am Not A Paper Cup-koffiebeker is verkrijgbaar in twee kleuren en de zwarte is onze favoriet. Deze kun je namelijk gebruiken als krijtbord. Leuk om bijv. je partner koffie met een boodschap mee te geven.

Je koopt de beker al voor € 12,95 en met de bezuiniging die je doorvoert door thuis je koffie te zetten, heb je de aanschafwaarde zo terugverdiend.

Bestel deze koffiebeker op iCadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *