Kussens met spreuken

Door  |  0 reacties

Als je ons al op Facebook volgt – zo niet, wel doen hoor! – dan ben je bekend met onze voorliefde voor mooie spreuken. En als je deze voorliefde met ons deelt dan wordt je net zo blij als wij van deze kussens met quotes.

Mooie lettertype, frisse kleurtjes en de juiste quotes: geen wonder dat ons oog viel op de kussens met spreuken van Studio Sjoesjoe.

Kort maar krachtig

En we kunnen er honderden woorden aan wijten, maar bij het zien van bovenstaande foto is er toch geen toevoeging meer nodig…?

Oké, misschien één: de prijs. Voor $ 20 dollar heb je zo’n mooie quote-kussen op de bank liggen. Er zijn diverse maten verkrijgbaar, met en zonder vulling. Hoe groter en meer je wilt, hoe duurder het wordt uiteraard.

Meer dan alleen kussens met spreuken

Past zo’n kussen niet in jouw inrichting, maar ben je wel van de stijl van Studio Sjoesjoe? Kijk ook eens naar haar andere quote-producten. Zo’n te gek iPhone-hoesje staat ook bovenaan ons verlanglijstje.

Bestel deze kussens in de webshop van Studio Sjoesjoe >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *