Altijd kermis met suikerspin machine

Door  |  0 reacties

Als er kermis in de stad is, ga ik er voor twee redenen heen: herinneringen uit mijn jeugd ophalen. En suikerspinnen!

Helaas is de kermis er niet het hele jaar door en ik kan moeilijk stad en land afrijden om ergens suikerspinnen te scoren. De jaarlijkse kermis is hier achter de rug. En nu? Lang leve deze geweldige suikerspin machine van Princess.

De suikerspin machine van Princess is eigenlijk ontworpen voor kinderfeestjes. Kinderen zul je hier in huis niet rond zien wandelen, maar aangezien ik zelf af en toe nog een klein kind ben, stond ik mezelf toe er een aan te schaffen.

Ideaal! Hij maakt in een handomdraai van een lepeltje suiker een heerlijke en aantrekkelijke suikerspin (en de kermis bedenkt ik er dan wel bij).

De suikerspin machine wordt geleverd met afneembare, vaatwasbestendige schaal, maatschep en stokjes. Je kunt zowel witte als gekleurde suikerspinnen maken (roze, roze, roze!)

Bestel de suikerspin machine bij Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *