Kaart + thee = theeduif

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een uniek kaartje voor iemand die een beetje extra verdiend? Theeliefhebbers maak je blij met kaartjes van Theeduif.

Theeduif is dé online kaartenwinkel met unieke handgemaakte kaarten. Een concept dat in Parijs werd geboren.

Hoe Theeduif ontstond

Webeigenaresse Alexandra, die de webshop samen met mede-eigenaresse Geertje runt, vertelt:

Een zonnige zaterdagmorgen tijdens het voorjaar in Parijs. Genietend van een gebakje bij Mamie Gâteaux praten we over het verzenden van kaarten. Beiden zijn we hier een groot liefhebber van. Een kaart versturen is persoonlijk, je geeft de ontvanger het gevoel dat er echt aan hem of haar gedacht wordt. Een kaart brengt ontvanger en zender werkelijk even samen, hoe groot de afstand ook is. Maar weinig mensen doen tegenwoordig nog deze inspanning. De reden hiervoor? Het sturen van een kaart kost meer tijd en moeite. Zonde! Als antwoord op het verdwijnen van de kaart besluiten we actie te nemen. Met onze creativiteit en ondernemende geest als geheim wapen, beginnen we een nieuw avontuur.

(…)

Al snel besloten we dat we meer willen aanbieden dan enkel een kaart: een kaart met een thee. Door de basis van een goede kop thee toe te voegen aan de kaart, wordt de beleving van de ontvanger vergroot door geur en smaak. De verzender kan voor weinig geld een mooie handgemaakte kaart sturen, die voorzien is van een kleine verrassing. Het idee van Theeduif is geboren!

Wat is er zo uniek aan Theeduif?

Het meest bijzondere is dat je zelf jouw kaart samenstelt. Wil jij kaart X met thee Y, omdat je weet dat die goed bij de ontvanger past? Geen probleem. Wil je toch liever thee B? Theeduif is flexibel en past zich aan aan jouw wensen.

Genoeg keuze

Je kunt kaarten versturen in tal van categorieên, waaronder beterschap, bedankt, geboorte, voorjaar, sterkte en natuurlijk liefde. Ook heb je de keuze uit meer dan 10 theesoorten, die allemaal glutenvrij zijn. Succes met kiezen!

Ga naar Theeduif.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *