5x de lekkerste Nutella-recepten

Door  |  0 reacties

Ben jij zo gek op Nutella als wij? Probeer eens een keer wat anders dan een simpel broodje besmeren. Uit de vele mogelijkheden die er zijn, zochten wij de vijf lekkerste recepten met Nutella voor je uit!

Nutella smoothie

Zin in een chocolade-achtige smoothie, maar geen chocolade in huis? Maak deze Nutella smoothie met banaan, honing en amandelen. Simpel en lekker, maar toch iets heel anders dan een broodje!
Bekijk het recept >>

Cheesecake met Nutella

Cheesecake, dat kan er altijd wel in! Deze versie heeft de gebruikelijke heerlijke bodem van geplette koekjes, maar aan de monchou vulling wordt 400 gram Nutella toegevoegd. Voeg als topping gesneden walnoten toe, of een laagje cacao als je niet zo van noten houdt.
Bekijk het recept >>

Tosti met Nutella en aardbeien

Toegegeven: het klinkt ietwat vreemd, deze zoete tosti, maar gelukkig zijn aardbeien en Nutella een prima combinatie. Erg moeilijk is het niet: besmeer een boterham met Nutella en doe er plakjes aardbei bovenop. Onder het tosti-ijzer en klaar! Toch meer informatie nodig?
Bekijk het recept >>

Nutella cheesecake brownies

Nutella? Cheesecake? Brownies? Drie dingen die apart al bijna té lekker zijn, samengevoegd in één recept. Beter dan dit wordt het niet, dachten we. Maar het werd toch wel beter: dit recept met chocola, nutella, monchou, eventueel walnoten is ook nog makkelijk te maken.
Bekijk het recept >>

Nutella chocolade mousse

Chocolade mousse, hmm lekker! Probeer deze versie eens. Deze cheesecake-achtige mousse heeft een bodem die gemaakt is van Oreo koekjes en een topping met slagroom, geschaafde chocolade en geroosterde hazelnoten. Ietsjes meer werk dan de voorgaande recepten, maar je steelt er de show mee tijdens een etentje!
Bekijk het recept >>

Die-hard Nutella fan? Op bol.com vind je een boek met meer dan 300 Nutella recepten >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *