Mix & match horloges

Door  |  0 reacties

Je kunt de duurste horloges om je pols dragen of… je gaat voor betaalbare horloges, waarbij je elke keer je horloge met je outfit kunt mixen.

En dat laatste doen wij dus steevast. Zeker sinds we de horloges ontdekte op Postisveelleuker.nl. Eerlijk is eerlijk: post van deze website is ook zeker geen straf. We worden nog elke dag vrolijk als we naar onze pols kijken.

Op de website vind je een tiental horloges, allemaal net even anders. Hoewel ons oog meteen op het horloge met de blauwe beads en de prayer wheel viel, blijkt het uiteindelijk niet zo makkelijk om te kiezen. Voor Sinterklaas hebben we dan ook een aardige waslijst.

De rode Simply Stylish zou perfect bij dat ene jurkje passen en de Twinkel Roze bij dat ene topje. Het stempelsetje moet ook echt een plek krijgen op ons Like & Love-hoofdkwartier. We zijn heel lief geweest dit jaar, dus dat moet toch zeker goed komen?

Ja, Postisveelleuker.nl maakt het leven echt leuker, alleen je portemonnee zal er een klein beetje onder lijden. Met de nadruk op een klein beetje, want alles is meer dan vriendelijk geprijsd.

Ga naar Postisveelleuker.nl voor deze betaalbare horloges en meer >>

P.S. Nog meer betaalbare horloges gezocht? Ga eens naar Horloges.nl.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *