Ecofriendly notitieboekje

Door  |  0 reacties

Je kent het vast: ’s nachts bedenk je iets geniaals, maar als je de volgende ochtend wakker wordt, weet je het niet meer. Frustrerend! En reden genoeg om altijd een notitieboekje bij de hand te hebben..

Notitieboekje ‘Even My Ideas are Recycled’

‘Even My Ideas are Recycled’ van KnockKnock heeft genoeg ruimte om al je geweldige ideeën, mooie quotes en handige lijstjes op te schrijven. Het notitieboekje bevat namelijk meer dan 150 gelinieerde pagina’s. De voorkant ziet er leuk uit & de one-liner kan zorgen voor een interessant gesprek. Het beste van dit boekje? De prijs! Vergeet nooit meer iets voor maar € 7,50. 

Het merk KnockKnock

Bij het merk KnockKnock maken ze originele producten voor, zoals ze zelf zeggen, “de ondeugende mens, die liever de humor van de waarheid hoort dan valse bevestigingen krijgt.” We schreven al eerder over hun producten! Herinner je je het dagboek One Word a Day waar we over schreven nog? Of deze handige post-it’s? Een aanrader dus, dit merk!

Bestel dit notitieboekje bij de webshop Papiermier.be >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *