Recepten uit de Big Apple

Door  |  0 reacties

Ben je sinds jouw stedentrip naar New York ook verkocht aan cheesecake, bagels en eggs over easy? Dan is het boek ‘New York, recepten uit de Big Apple’ echt wat voor jou.

Maar liefst 130 typisch New Yorkse gerechten verzamelde Marc Grossman voor het boek New York, recepten uit de Big Apple. Een must have voor iedereen die fan is van New York!

Over Marc Grossman

Marc Grossman is opgegroeid in Manhattan. Hoewel hij tegenwoordig in Parijs woont en eigenaar is van de biologische Bob’s Juice Bar en het eetcafé Bob’s Kitchen, is zijn liefde voor New York nooit minder geworden. En met zijn status als erkend kookboekenauteur mocht een typisch New York’s kookboek dan ook niet ontbreken in zijn oeuvre.

130 recepten uit de Big Apple: een kleine selectie

Van een rondje bladeren loopt het water ons al in de mond: chicken salad sandwich, matzah brie, sloppy Joe, lemon puppy muffin, cherry pie, chocolate chip cookies, split pea soup, roast chicken. Met dit boek heb je de komende maanden genoeg inspiratie voor je ontbijt, lunch of diner.

New York, recepten uit the Big AppleLoopt het water jou ook in de mond?

Aarzel niet! Voor slechts € 24,95 bestel je dit knalgele boek. De eyecatcher tussen al je kookboeken, wedden?

En genoeg inspiratie voor een kerstdiner-anders. Lekker op zijn Amerikaans.

Bestel dit boek op Bol.com >>
 
 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *