Shopaholic? Ik help de economie!

Door  |  0 reacties

Nog nooit van het merk Housedoctor gehoord? Shame on you! Housedoctor is een Deens design merk met o.a. deze geweldige tassen.

“Moet je niet eens een shopstop houden?”, vroeg collega A. mij onlangs toen ik voor de derde koopavond op rij teveel geld had uitgegeven en haar via Whatsapp had gespamd met al mijn te gekke aankopen. True, ik ben een beetje koopverslaafd. “Iemand moet de economie toch helpen?”, typte ik terug.

Deze tas, die ik de week daarna ontdekte, is mij dan ook op het lijf geschreven. Deze supershopper (50×45 cm) is gemaakt van stevige, stoer katoen met leren handvaten. Maar de tekst is toch wel het meest geniale aan de tas: Who says I’m a shopaholic? – I’m just helping the economy.

En de tas mag dan € 15,95 kosten, denk eraan: je helpt de economie een handje!

Bestel deze economie-boostende tas >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *