Papier hier, papier hier!

Door  |  0 reacties

Mijn liefde voor papier gaat ver. Tijdschriften, notitieblokjes, inpakpapier… En daarom is Paperchase echt een website voor mij! En allicht ook voor jou.

Waar mijn werkkamer vooral mee gevuld is? Papier! Zo heb ik op mijn bureau standaard drie of vier notitieblokjes liggen, voor elk project één (buiten de twee in mijn tas). Op mijn bureau staat een stapel bakken met… juist!. Naast normaal printpapier ook nog handgeschept papier en diverse kleurtjes.

Naast mijn bureau staat een grote mand met tientallen rollen inpakpapier. Daarnaast staat een doos met zijdepapier. Want als ik ergens blij van word, is het cadeautjes origineel inpakken. Met natuurlijk unieke cadeaulabels eraan!

Paperchase.co.uk is voor mij echt een walhalla. Zeker nu ze – met het oog op de feestdagen – ook nog eens een Kerst-shop hebben geopend. Van cadeauzakjes tot wrappingpaper. Van uitnodigingen tot kerstmis-masking tape. En zelfs nog wat home deco-accessoires.

Twee liefdes die samen komen: kerst & papier. Hier moet je zijn!

Ga naar Paperchase.co.uk >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *