The Big Wedding

Door  |  0 reacties

Zin in een avond ongecompliceerd lachen? Dan is het tijd voor ‘The Big Wedding’.

Verwacht niet het meest hoogstaande script van The Big Wedding, kijk door de clichés heen, maar geniet vooral 1,5 uur van lekker ontspannen op bijvoorbeeld een druilerige zondagmiddag. Want ontspannen lukt zeker bij deze film, en je lachspieren zullen ook getraind worden.

Over ‘The Big Wedding’

Don (Robert de Niro) en Ellie Griffin (Diane Keaton) zijn al jaren geleden gescheiden. Maar wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. Maar dat blijkt zo makkelijk nog niet…

Naast de twee topacteurs De Niro en Keaton bestaat de sterrencast uit onder anderen Katherine Heigl, Topher Grace, Robin Williams, Amanda Seyfried en Susan Sarandon. De regie is in handen van Justin Zackham die eerder als schrijver en producent verantwoordelijk was voor The Bucket List.

Wat anderen vinden van ‘The Big Wedding’

big wedding

  • Filmpjekijken.com: “De film bevat komedie, romantiek, klucht en een beetje drama. Juist omdat het niet helemaal te benoemen valt, en omdat er zoveel tegelijk aan de hand is, werkt het prima. De humor is vermakelijk, en de dramatische momenten niet te overdreven.”
  • Telegraaf: “Alle registers worden opengetrokken om de schijn van een gelukkige Don en Ellie hoog te houden: compromitterende foto’s worden haastig weggemoffeld, pijnlijke opmerkingen bruusk afgekapt. The Big Wedding is als menige echte bruiloft: alleen met een paar flinke glazen op nog enigszins te verteren.”
  • AD: “Als basis diende een Franse film, Mon frère se marie, maar de inhoud is helemaal naar Amerikaanse maatstaven vertaald. Er worden grappen gemaakt over viagra, overspel, seksuele geaardheid en religie, maar de beste momenten krijgt de hitsige De Niro, die zich steeds verder in de nesten werkt.”

Bestel deze film nu voor slechts € 15,99 op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *