5x de mooiste muurstickers

Door  |  0 reacties

Heb jij een kale muur die nog wel een beetje gepimpt mag worden? Wij gingen voor je op zoek naar de mooiste muurstickers.

De opmars van muurstickers

Vroeger kwam je weg met een mooie kleurtje op de muur, of een barok-behangetje. De laatste trend zijn echter muurstickers. Met mooie quotes of toffe afbeeldingen. En daarom gingen we voor jou op zoek naar de mooiste muurstickers. Ga jij je muren vast tellen en opmeten?

Mooiste muurstickers voor kinderen

mooiste muurstickers: autoKen je KEK Amsterdam al? Dat merk dat ook die gave grote kleurplaten uitbrengt! Ze hebben een unieke lijn voor kinderkamer-muurstickers.

Race-auto’s voor stoere jongens, de leukste forest friends (van hertjes tot beren, van konijnen tot vogels), een toffe robotsticker die ligt geeft in het donker… Keuze genoeg!
Bekijk de muurstickers van KEK Amsterdam >>
 
 

Glow in te dark muursticker

Mooiste muurstickers: glow in the darkHoewel KEK Amsterdam bekend staat om de muurstickers voor kinderen, willen wij deze muursticker direct in onze slaapkamer opplakken. Dit ‘nachtlampje’ geeft namelijk automatisch ligt in het donker. Zoals de sterretjes vroeger op ons plafond, jeugdsentiment! En dat jeugdsentiment koop je nu dus voor slechts € 12,95.

Bestel deze Glow in the dark-muursticker >>

Fleur op met bloemen!

mooiste muurstickers: bloemenMeteen besteld voor onze werkkamer: deze geweldige aquakleurige magnoliatakken. Een vrolijke muursticker die van de grond naar je plafond raakt. Die de eyecatcher is naast je bureau. Of in je gang. Of naast je grote spiegel, zodat je ’s morgens bij het checken van je kleding (en je slaaphoofd) toch nog vrolijk wordt. Wij zijn fan!

Bestel deze muursticker voor € 99,- >>
 
 
 

Mooie spreuken op de muur

Mooiste muurstickers: quotesVolg je onze dagelijkse quotes al op Facebook? Dan zul je je niet verbazen dat wij deze quote-muurstickers geweldig vinden. Op de website van Vinyl Impression vind je twee pagina’s vol muurstickers. Twee pagina’s waarin we van de ene ‘ja, die wil ik!’ naar de andere ‘nee, doe die maar’ gingen. En we hebben nog steeds niets besteld omdat we simpelweg niet kunnen kiezen… Jij wel?

Ga naar Vinyl Impression >>
 

De mooiste skyline op je muur

mooiste muurstickers: skylineBen jij een fervent reiziger en heb je een favoriete stad? Wat dacht je van de skyline van deze stad op je muur? Op Muurteksten.nl vonden we tal van skyline-muurstickers. Van Amsterdam tot Florence. Van Praag tot Rome. Van Parijs tot Barcelona. Zo heb je je favoriete stad altijd dichtbij. En dat voor maar € 30,-.

Bekijk alle skylines >>
 
 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *