Ooit, misschien

Door  |  0 reacties

Franny vertrekt naar New York, in de hoop daar een geslaagde actrice te worden. Maar na bijna drie jaar tijd moet ze toegeven dat ze nog niet echt dichtbij haar doel is.

Schrijfster Lauren Graham, actrice in o.a. Gilmore Girls en Parenthood, slaat hiermee de spijker op zijn kop. Dit boek is de droom van veel Amerikaanse meisjes, die vaak niet verder komen dan een baantje als serveerster. Zo ook Franny dus, in het boek Ooit, misschien.

Over het boek ‘Ooit, misschien’

Franny Banks had zichzelf drie jaar de tijd gegeven om het te gaan maken als actrice, en nu gaan de laatste drie maanden in. De door haar zelf gestelde deadline drukt op haar schouders. Waar ze ooit naar New York kwam met dromen over Broadway, blijkt de realiteit anders. De enige betaalde klus bleek uit één zin in een reclame voor afzichtelijke kersttruien te bestaan. Haar fanclub bestaat uit welgeteld twee leden (haar huisgenoten) en ze werkt als een serveerster in een comedyclub, waarbij ze regelmatig in de clinch ligt met haar baas.

Boek Ooit, misschien, Laura GrahamNu het einde in zicht is en ook haar omgeving merkt dat dat succes er waarschijnlijk niet meer in zit, krijgt ze steeds vaker de vraag wat haar plan B is. Franny kan echter niet aan plan B denken, ze denkt nog steeds dat ze eindigt als Meryl Streep.

Als haar bankrekening slinkt en haar agent niet meer belt, is het tijd voor een laatste poging. Om ‘ooit’ te veranderen in ‘nu’. Zal het haar lukken?

Bestel ‘Ooit, misschien’ nu voor € 18,99 op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *