Een jaar vol geluk

Door  |  0 reacties

Wat gaat zo’n jaar hard hè? 2014 is alweer bijna in zicht, tijd voor een nieuwe scheurkalender. Bijvoorbeeld ‘Een jaar vol geluk’.

In 2014 elke ochtend een glimlach op je gezicht? Dat lukt je met de scheurkalender Een jaar vol geluk. Deze kalender geeft je elke dag een inspirerend citaat én een gouden tip om gelukkiger te worden. Quotes van Dali, da Vinci, Chaplin en Einstein komen er allemaal terug, en je leest ze op hun geboortedag.

Laat je verrassen door 365 krachtige ideeën en creatieve adviezen uit de hele wereld. Allemaal bedoelt om jou en je omgeving meer geluk te geven.

Een jaar vol geluk, scheurkalenderOm je op weg te helpen en een jaar vol geluk tot een succes te maken, vind je op de achterkant van elk blaadje ruimte om drie positieve dingen van de dag op te schrijven. Dit opschrijven maakt mensen (en dat is bewezen!) ook echt gelukkiger.

P.S. Wist je dat geluk ook in delen zit? Deel de tips dus ook met je partner, gezin, vrienden of collega’s. Of nog leuker: geef ze hun eigen scheurkalender cadeau.

Bestel deze scheurkalender op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *