Leuke toiletpapierhouder

Door  |  0 reacties

Genoeg van je saaie, doodnormale toiletpapierhouder? De webshop Doiy verkoopt deze leuke toiletpapierhouder. In de vorm van een oude Polaroid Land Camera 1000.

Doiy staat bekend om hun slimme, grappige of handige design, zoals de eerder door ons gevonden melkfles-ontbijtset. Het is een innovatief merk dat leuke producten toegankelijk wil maken voor het grote publiek. Hun visie? “We maken design om te delen, om te lachen maar bovendien vooral design voor iedereen.” Eerder schreven we al over deze handige ontbijtset. Een merk om in de gaten te houden!

De houder van Doiy heet Pola Roll, een toepasselijke naam voor deze leuke toiletpapierhouder in de vorm van een polaroid camera. De houder kun je ophangen en in de body van de camera past een rol toiletpapier. Tof! Geeft je badkamer meteen een retro uitstraling.

Koop de toiletpapierhouder € 19,95 bij Fonq >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *