Een boek vol rundvlees recepten

Door  |  0 reacties

Waar je me wakker voor mag maken? Een mals stukje rundvlees. Herkenbaar? Dan is het kookboek ‘We love beef’, en dan wel het hele rund echt wat voor jou. Een boek vol rundvlees recepten!

We love beef is een co-productie van Alain Caron en Richard van Oostenbrugge. Alain is een waar culinair fenomeen: hij was cuisinier in bekende sterrenrestaurants, heeft tal van kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf en opgetreden als televisie-kok. En dan vergeten we vast nog iets. Richard van Oostenbrugge, iets minder bekend, is topchef bij Hotel l’europe in Amsterdam. Samen schreven zij een boek met alleen maar rundvlees recepten

De lekkerste rundvlees recepten

160 pagina’s vol rundvlees recepten en handige informatie over bijvoorbeeld de soorten rund die je hebt.. Als voorbereiding voor dit kookboek ging het duo samen naar Engeland, om daar de Engelse runderen te bekijken en inspiratie op te doen. Het resultaat mag er zijn: een kookboek om je vingers bij af te likken.

‘En dan wel het hele rund’ is de subtitel van het boek en dit vind je handig terug in de indeling van het boek. Elk stuk van het rund heeft namelijk zijn eigen hoofdstuk, van kop tot buik. En bij elk hoofdstuk loopt het water ons in de mond.

rundvlees recepten in We love beefWat dacht je van runderwang al la Thai of gegrilde ribeye met chimichurri en Argentijnse frites? Ga je komend weekend voor de ossenhaas gemarineerd als wild of toch liever voor de carpaccio quattro colori? Of ga je voor onze favoriete rundvlees recept, de tournedos Rossini à la Bord’eau?

Dit kookboek zal je het komende jaar aan het werk zetten en je menig keer naar de slager laten gaan voor een stuk mals vlees. Je bestelt We love beef al voor € 25,-.

Bestel dit boek vol rundvlees recepten op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *