Koken met lief(de)

Door  |  0 reacties

Lief! Lifestyle gaat tegenwoordig verder dan alleen kleding. Deze maand kwam hun kookboek Koken met Lief! op de markt. Een kookboek, hoe kan het anders, dat geschikt is voor het hele gezin.

Koken met én voor iedereen die je lief is. Met heerlijke, makkelijke en snelle gerechten geniet je met het hele gezin. Van snelle doordeweekse ontbijtjes en drankjes tot uitgebreide brunches en diners in het weekend. Bovendien vind je in dit boek veel handige tops en creatieve do it yourself-items.

Direct als we het boek in handen hebben zijn we fan: het boek is net zo fris vormgegeven als we het merk Lief! kennen. Sla je het boek open dan valt het meteen op dat Koken met Lief! duidelijk voor gezinnen is gemaakt.

Verwacht geen ellenlange recepten, het is lekker kort en laagdrempelig. Met vrolijke lettertypes, waar zeker kinderen blij van worden. Ook leuk: in elk hoofdstuk is er ruimte voor een eigen recept, incl. foto’s.

Koken met Lief!: voorbeeldrecepten

Koken met Lief!Benieuwd wat voor soort recepten je in dit boek kunt vinden? Het boek is opgedeeld in handige hoofdstukken, zoals ontbijt, tussendoortjes, kinderfeestjes, weekend en snel & makkelijk.

Van welke recepten wij vrolijk werden? Hangop met sinaasappel en rood fruit, supersterbroodjes met rozijnen en hazelnoot, kruidige bramenmuffins, winterschotel met bonen, prei en knakworstjes, Mexicaanse kipspiesjes met tortillachips… Eigenlijk is alles in dit kookboek lekker en ook nog eens eenvoudig te bereiden.

Enthousiast geworden over Koken met Lief? Dit 144 pagina’s tellende kookboek kost € 19,95.
Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *