Rudolph’s Bakery: het musthave bakboek

Door  |  1 reactie

Rudolph’s Bakery: een kookboek, of liever gezegd bakboek, waar het water je van in de mond loopt. Geïnspireerd op, hoe kan het ook anders, zijn eigen tv-programma.

In zijn gelijknamige programma Rudolph’s Bakery (wat wordt uitgezonden op 24Kitchen) deelt Rudolph van Veen op een eenvoudige manier zijn bakkennis. Menig Nederlander is na het zien van een uitzending enthousiast de keuken in gedoken. Ja, ook wij!

Rudolph’s Bakery in het kort

Zijn recepten uit het programma (en meer!) zijn nu samengebundeld tot een ware bakencyclopedie van maar liefst 368 pagina’s.

Bakken is een prachtige hobby, en of je nu eenvoudige zandkoekjes of een Frans patisseriekunstwerk maakt, je kunt je fantasie helemaal de vrije loop laten. – Rudolph van Veen

En zijn boek Rudolph’s Bakery richt zich dan ook op alle gradaties van bakken. Voor zowel de beginnende bakker als de gevorderde biedt dit boek genoeg uitdaging.

Wat kun je verwachten?

Maar liefs 368 pagina’s dus, maar wat vind je allemaal op deze pagina’s. We zetten een kleine selectie voor je op een rij:

  • Grote kleurrijke beelden van Rudolph’s bakkunsten, zodat je ook weet wat je gaat maken en hoe het er uit moet zien (handig voor de beginnende bakker)
  • Pagina’s vol met de lekkerste recepten, verdeeld in duidelijke hoofdstukken (Koek & koekjes, Hartig, Desserts, Taarten, Snoeperijen, Cakes)
  • Een hoofdstuk vol culinaire cadeautjes, om zelf te maken (originele, maar betaalbare cadeautjes!)
  • EHBBO: een hoofdstuk met Eerste HUlp Bij Bak Ongelukken, om de meest voorkomende bakfouten te voorkomen of op te lossen
  • Een hoofdstuk vol kindertraktaties

Loopt het water je al in de mond?

Rudolph's BakeryBij ons liep het water in de mond tijdens het doorbladeren van dit boek. We gokken bij jou ook als we hier een kleine opsomming maken van de baksels uit dit boek.

Daar komt ‘ie: kokosbollen, Friese oranjekoek, candybarcake, chocolade-ricottacake, strawberry cheesecake, hazelnoot-chocoschuimtaart, bananensplitvlaai, appelpizza, tomatenbroodrolletjes, mega mergpijpjes, stroopwafelscheptaart, karamello’s, bitterkoekjespudding, hotdog-chiliwafels…

En dat was een willekeurige selectie, want kiezen uit deze recepten is gewoon onmogelijk.

Het mag duidelijk zijn: wat ons betreft mag dit boek niet ontbreken in jouw keuken als je dol bent op bakken of eindelijk eens wilt leren bakken. Het boek kost € 29,95, maar dat is deze dikke bak-encyclopedie meer dan waard.
Bestel Rudolph’s Bakery op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. SanneWierda

    24 november 2013 at 13:07

    Lijkt me echt een heel leuk kookboek! Helaas bak ik niet zo veel (vage oven, helaas…). Misschien toch maar vaker gaan doen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *