Make ’n Break: plezier voor het hele gezin

Door  |  1 reactie

Soms verlang ik heimelijk terug naar de zaterdagavonden en zondagmiddagen uit mijn jeugd. Die stonden in het teken van gezelschapsspellen. En toen ik het spel Make ’n Break in handen kreeg, wilde ik het liefst direct weer aan die keukentafel van toen zitten.

Make ’n Break is namelijk bij uitstek een familiespel. Doodeenvoudig, maar dat maakt hem juist zo leuk. Helemaal als je je moet concentreren en je grote broer leidt je af of je vader maakt flauwe grapjes.

Make ’n Break: zo werkt het

Als je de speldoos open doet, zul je ongetwijfeld denken ‘Is dit alles?’. In de doos vind je een timer, 10 houten blokjes, een dobbelsteen en een stapel kaartjes. Zo eenvoudig als het er uit ziet, zo is het spel echter net.

Elke speler zal om de beurt laten zien hoe goed zijn of haar bouwkunsten zijn. Met een dobbelsteen wordt bepaald hoe lang je mag proberen om een bouwwerk na te bouwen van het kaartje. Juist met die 10 blokjes, met het geluid van de timer op de achtergrond.

Make 'n Break, gezelschapsspelHeb je mazzel dan heb je extra lang de tijd, heb je (dubbele pech) dan trek je het moeilijkste kaartje en heb je ook nog eens weinig tijd. Succes!

Make ’n Break is gemaakt voor mensen met geduld, een vaste hand en in de leeftijd van 8 tot 99 jaar. Het spel kost € 21,99.
Bestel dit spel op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Eline

    28 november 2013 at 19:22

    lijkt me heel leuk !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *